среда, 22. фебруар 2012.

Oprosti, ali ti si samo.... recka.



Priča je dobro poznata svima, ili barem onima suprotnog pola.


Izađeš jedno veče, upoznaš osobu, svidi ti se i uzmeš broj telefona...


Sledećih nekoliko dana trošiš omanje bogatstvo na dvosmislene poruke i pozive. Paziš da igraš onu igricu gde svaki tvoj odgovor dolazi minut kasnije tek da proveriš koliko osoba ima živaca. I tako dok ne odete na kafu - 1. baza!


Nakon prve kafe sledi druga i treća. Negde između se nađe još po neki izlazak u grad, dok se prvi put ne nađete u spavaćoj sobi - 2. baza!


Kad se dođe do kreveta počinje igra "Koliko dugo ću da tvrdim  pazar?" U proseku ova igra se igra u spavaćoj sobi prema preferencama partnera. Ili, što bi narod rekao, dok vam gaće same ne spadnu od čekanja. Tako da - 3. baza pređena!


Da li ćete ići dalje nakon 3. baze zavisi  koliko je osoba dobra u krevetu i vaše lične želje da im ostanete u pamćenju. Ako odradite sve kako treba - pokažete 'skrivene' delove svoje ličnosti, podelite neka traumatična iskustva i ne iskočite iz kreveta kao žaba iz ključale vode.. To je to - 4. baza je pala i zaljubljenost preuzima stvar.


Da sumiramo - potrošila si , u proseku, 2 meseca na igru koja ti nije nimalo strana ili dosadna, nisi ispala laka prema svim društvenim normama i on misli da sve radi baš kako treba. O računu za mobilni telefon nećemo razmišljati, neke žrtve se moraju napraviti radi zabave i zadovoljstva.


Sada možeš raskineš potpuno mirne savesti i nastaviš dalje.
Naravno, sačekaćeš barem mesec dana pre sledeće ovakve akcije. 


Svaka čast draga moja!


Нема коментара:

Постави коментар